Str. Episcop Chesarie 15, Bucuresti

Avocat Doina Constantin

 • Position: Partener
 • Domenii de practica: Dreptul Familiei, Prorietate, Succesiune, Drept Comercial
 • Experienta: 14 Ani
 • Locatie: Str. Episcop Chesarie 15, Bucuresti
 • Email: doina@zgripcea-constantin.ro
 • Telefon:0766-711-749

Parcurs profesional

Doina a copilarit in Craiova, Jud. Dolj, fiind mereu o sustinatoare a justitiei si a echitatii, cu o capacitate innascuta de rezolvare a problemelor. Absolventa în 2010 a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Craiova, Doina detine un Master in Drepturile Omului si este Mediator autorizat, avocatura fiind exact ceea ce i se potriveste.

Inca de la inceputul carieriei, a avut onoarea de a fi îndrumata de unii dintre cei mai buni avocati din Craiova, printre care Elena Oancea, Sebastian Raduletu si Cosmin Gherghe, casa de avocatura pentru care a si facut practica inca din timpul facultatii.

 • 2008-2010 - Practica – SCPAV Oancea, Raduletu & Gherghe
 • 2011-2013 – Avocat Stagiar – SCPAV Oancea, Raduletu & Gherghe
 • 2013-2021 – Avocat Colaborator – SCPAV Raduletu & Gherghe
 • 2021-Prezent – Managing Partner - Platforma Digitala AVOline.ro
 • 2021-2022 – Colaborare profesionala – Avocat Alin Vidineac, Bucuresti
 • 2021-Prezent – Colaborare profesionala - Avocat Gabriel Zgripcea, Bucuresti

Dreptul Familiei

Doina reprezinta persoane cu situatii complexe si conflictuale intr-o varietate de probleme de drept al familiei, de la divorturi si cazuri de paternitate la modificari de stabilire a domiciliului, pensie de intretinere, partaj si în situatii exceptionale intretinerea sotului.

Indiferent daca cazul tau implica dezbaterea unei averi substantiale, cu valoare mare, care necesita evaluarea afacerilor, urmarirea bunurilor extraconjugale sauo speta mai simpla, Doina te poate ajuta.

De asemenea, a reprezentat clienti în probleme de custodie complexe, precum si în spete în care parintii au ajuns la un acord si au avut nevoie de ajutor in vederea expunerii tranzactiei în fata instantei.

Succesiune

 1. Stabilirea masei partajabile/cotei succesorale
 2. Stabilire mostenitori si iesire din indiviziune
 3. Anularea certificatului de mostenitor
 4. Partajul intre soti, mostenitori sau intre parteneri de afaceri

Drept Comercial

 1. Raspundere civila contractuala si delictuala
 2. Rezolutiunea si rezilierea contractelor
 3. Executare silita si evacuare
 4. Asistenta in recuperarea creantelor

Autorizație de punere pe piață

Doina Constantin este un avocat cu o vastă expertiză în obținerea de autorizații și avize de punere pe piata pentru diverse produse. Cu o atenție deosebită acordată detaliilor precum și competență în legislația comercială și protecția consumatorului, Doina se angajează să asigure conformitatea documentației și să faciliteze procesul de autorizare, pentru o gamă variată de produse, inclusiv farmaceutice, alimentare, suplimente nutritive și cosmetice.

Altele

Pe lânga activitatea sa extinsa în cazuri de drept al familiei si succesiune, Doina a reprezentat cu succes clienti în litigii contractuale, exproprieri si recuperari de creante.

Fiind un negociator abil si eficient, ea reuseste sa rezolve multe spete inainte de a se ajunge la procese. Cu toate acestea, în cazul în care problemele juridice necesita asistenta si reprezentare in instanta, Doina este eficienta si da totul in sala de judecata, pentru obtinerea celor mai bune rezultate posibile.