Str. Episcop Chesarie 15, București

 • Zgripcea si Constantin Servicii Juridice
  De la contracte și dreptul familiei,
  succesiuni, drept comercial si
  pana la spete penale complexe

  clientii noștri
  sunt acoperiti

Servicii Juridice

Oferim clientilor noștri perspective noi și cunostinte aprofundate in urmatoarele domenii de activitate:

Divort

Desfacerea casatoriei este un proces care poate fi foarte obositor atat din punct de vedere emotional cat si mental, ca sa nu mai vorbim de costurile financiare implicate.

Partaj Bunuri Comune

Are la baza mai multe variabile, cum ar fi durata casatoriei, contributia fiecarui sot la dobandirea bunurilor si nevoile viitoare ale fiecarui sot.

Criminalitate Organizata

Se refera la activitati infractionale desfasurate de grupuri sau persoane care lucreaza impreuna intr-un mod structurat si coordonat pentru obtinerea de castiguri financiare.

Spalare de Bani

Reprezinta procesul de disimulare a originii banilor sau a altor bunuri provenite din activitati infractionale.

Partaj Succesoral

Reprezinta procesul de impartire a bunurilor unei persoane decedate intre mostenitorii acesteia.

Executare Silita

Procesul de executare silita poate fi foarte stresant si epuizant din punct de vedere emotional.

Evaziune Fiscala

Poate avea diferite forme, de la simpla neconformare cu legislatia fiscala, pana la activitati ilegale de subminare a sistemului fiscal.

Infractiuni Informatice

Cu toate ca legea evolueaza in mod constant pentru a tine pasul cu tehnologia in schimbare, exista inca multe lacune.

Notificari

Notificarile reprezinta o modalitate oficiala de a comunica in prealabil informatii despre activitati viitoare care vor avea consecinte imediate pentru persoanele fizice sau juridice.

Actiuni in Instanta

Daca sunteti implicat intr-o actiune in instanta, este important sa intelegeti procesul si sa beneficiati de consiliere juridica adecvata.

Infractiunea de Contrabanda

Introducerea în sau scoaterea din ţară, prin orice mijloace, a bunurilor sau mărfurilor, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal” poate fi pedepsita aspru, atat de catre autoritatile romane, cat si de cele europene.

Infractiuni de Fals

De la falsificarea documentelor oficiale, pana la moneda falsa si produsele contrafacute, exista o gama larga de activitati ilegale care pot fi clasificate drept "falsuri".

Dobandire Drept de Proprietate

Actiunea de a dobandi dreptul de proprietate este actul prin care intri in posesia unui bun mobil sau imobil nerevendicat sau abandonat.

Somatii de Plata

Somatie de plata este o procedura speciala, respectiv o actiune in instanta, prin care creditorul solicita recuperarea unui debit restant de la debitor.

Inselaciunea

De la inselaciunea cu carti de credit, pana la inselaciunea imobiliara sau informatica, avocatii nostrii se pot ocupa de orice problema juridica legata de inselaciuni.

Gestiunea Frauduloasa

Se refera la infractiunea ce consta in pricinuirea de pagube unei persoane, cu rea credinta, cu ocazia administrarii sau conservarii bunurilor acesteia la persoana fizica sau juridica care are ori trebuie sa aibă grija administrarii sau conservarii acelor bunuri.

Recuperare Debite

Este procedeul prin care se poate obtine contravaloarea sumelor de bani aferente de la un debitor aflat in imposibilitate de plata sau de rea vointa.

Reziliere Contracte

In masura in care cealalta parte a incalcat contractul sau nu si-a respectat clauzele contractuale, poate opera rezilierea.

Delapidare

Este o forma de furt sau furt in scop de folosinta care se refera la sustragere definitiva sau temporara de bani, valori sau orice alte bunuri din patrimoniul unei persoane juridice, fara consimtamantul acesteia.

Infractiuni Bancare

Includ fapte precum deturnarea de fonduri, gestionarea frauduloasa sau spalarea de bani. Orice persoana fizica sau juridica poate comite infractiuni bancare, de la angajati, pana la clienti si actionari.

Intabulare Bunuri

Inscrierea in Cartea Funciara se realizeaza in vederea protejarii drepturile proprietarului si pentru a va asigura ca proprietatea poate fi transferata cu usurinta in viitor.

Evacuare

Reprezinta procedura legala de evacuare a unui chirias din locuinta inchiriata. Motivele sunt dintre cele mai diferite, precum intarzierea chiriei, comportament neadecvat, deteriorarea proprietatii sau situatii de forta majora, incalcarea contractului de inchiriere.

Trafic de Droguri

De la prevenirea infractiunilor, pana la asistenta juridica in fata autoritatilor competente, ne puteti contacta cu privire la orice problema juridica legata de traficul ilegal de substante.

Santaj si Amenintare

Daca te afli in situatia in care esti amenintat sau intimidat de catre o persoana, legea penala reactioneaza impotriva faptelor susceptibile de a îngradi libertatea persoanei santajate de a lua hotarari si de a dispune fara constrangere de vointa sa, de actiunile sale, de bunurile ce formeaza patrimoniul sau.

Contracte

Avocatii nostri va pot consilia cu privire la toate aspectele legate de dreptul contractual, de la redactarea si negocierea contractelor pana la aplicarea contractelor si solutionarea litigiilor.

Revendicare

Daca sunteti implicat intr-o actiune pentru a recupera bunuri mobile sau imobile, este important sa intelegeti procesul si sa obtineti consiliere juridica adecvata.

Malpraxis Medical

Daca ati suferit un prejudiciu fizic sau psihic din cauza unei astfel de erori medicale, va putem ajuta in vederea obtinerii de despagubiri.

Violare de Domiciliu

Violarea de domiciliu se refera la orice forma de patrundere neautorizata intr-o locuinta, de la spargerea unei usi, pana la escaladarea unui zid. Va putem ajuta sa luati masurile legale.

Abuz in Serviciu

Daca vi se incalca aceste drepturi sau sunteti acuzat de abuz in serviciu, ne puteti contacta pentru a va oferi asistenta juridica.

Vatamare Corporala

Daca ati suferit vatamari corporale din cauza actiunilor unei alte persoane, va putem ajuta sa solicitati despagubiri. Despagubirile pot acoperi atat cheltuielile medicale, daunele morale provocate, cat si pierderile financiare.

Fonduri Europene

Daca aveti nevoie de consiliere despre cum sa preveniti sau sa realizati corect strategia in cazul fraudei privind fondurile europene, echipa noastra are o intelegere profunda a legii in acest domeniu si va putem oferi asistenta juridica cuprinzatoare.

Conformitatea produselor

Inainte de a incepe sa comercializați un produs in Romania, trebuie sa va asigurati ca acesta respecta normele care se aplica in tara precum si pe teritoriul Uniunii Europene. Noi va vom ajuta cu birocratia din spatele procesului, pentru a putea comercializa produsul/produsele rapid si fara batai de cap.

Testimoniale

Echipa Zgripcea & Constantin a lucrat de-a lungul anilor cu o gama larga de clienti, care ne-au lasat recenzii graitoare:Pe tot parcursul procesului Doina si Gabriel au dat dovada de deontologie, onestitate si multa seriozitate. As dori ca si alte persoane, mai ales din provincie, ca mine, sa poata beneficia de serviciile unor astfel de avocati, drept pentru care am procedat la acest review.
Locuiesc in Targu-Jiu si am avut un proces civil destul de complicat la Tribunalul Bucuresti, unde sansa mea a fost sa dau de dl. av. Zgripcea Gabriel Aurel. M-a tinut permanent la curent cu cursul procesului, cu detalii, am colaborat la modul de excelenta. Fara asistenta dansului, probabil as fi pierdut.
Va multumesc pentru indrumarile pe care ni le-ati oferit, sunteti profesionisti si ne ajutati sa rezolvam problemele intr-un mod firesc, legal si corect.Cu drag va recomand!
Întodeauna cu un pas înainte Gabriel-Aurel Zgripcea,profesionalism ,integritate,avocat bine pregatit,foarte amabil, cu cunoștinte foarte bogate în domeniul pe care îl practica, pentru tot ce aveti nevoie sa apelati cu cea mai mare incredere.

Integritate & Implicare

In cazul in care ai nevoie de Asistenta Juridica pentru oricare din ariile de expertiza ale echipei noastre, nu ezita sa programezi o consultatie, apasand butonul urmator.